Baden

Wilt u een nieuw bad kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment baden. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen, kleuren en vormen. Bij het maken van een keuze is ook de hoogte en breedte van een bad van belang. Voor advies kunt u altijd terecht bij Douche Concurrent.

Bad kopen

Een bad kopen in allerlei maten en vormen: dat doet u eenvoudig online in de webshop of bij ons in de showroom. Wij zijn uw specialist in baden, altijd op basis van de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. Geniet van pure luxe in één van de vrijstaande baden of bekijk de andere badkuipen uit het assortiment. Zoals een ligbad, dat dankzij de diverse afmetingen ook bij u in de badkamer past!

Bent u specifiek op zoek naar een hoekbad of naar een duobad? We zorgen er daarmee graag voor dat u uitgebreid de ruimte heeft of juist optimaal gebruik kunt maken van een beschikbare hoek. Op die manier kiest u eenvoudig uit de beschikbare mooie baden, bijvoorbeeld specifiek voor 2 personen of juist voor u alleen.

Vrijstaand bad kopen: geniet van pure luxe

Een vrijstaand bad kopen, waarin u heerlijk kunt baden? Bijvoorbeeld op pootjes en in een van de luxe materialen. Zelfs als u het bad niet gebruikt is het een prachtige verschijning in de badkamer. Vooral in combinatie met de juiste badkraan, waarvan bijvoorbeeld vrijstaande modellen beschikbaar zijn. Een bad bestellen kan eenvoudig online of kom naar onze showroom, waar we u graag voorbeelden laten zien.

Ligbad kopen: heerlijk ontspannen in de badkamer

Wat is er heerlijker dan ontspannen in bad? U kunt een mooi ligbad kopen, waar u dat gegarandeerd mee bereikt. U zult heerlijk tot rust te komen in een bad dat altijd voor u klaar staat. Laat het bad vollopen en dompel uzelf lekker onder. De mooie ligbaden die u online kunt kopen zijn er in alle soorten en maten. Ontdek de verschillende afmetingen van de baden, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Bad kopen in alle maten

De baden zijn er in alle maten. Van een klein en compact zitbad tot een luxe whirlpool om samen van te genieten. Of kies voor een bubbelbad, zodat u heerlijk kunt vertoeven in een wellness gevoel, gewoon bij u thuis.

We zijn uw specialist in baden. Deze kunt u online alvast bekijken en waarin u bij ons in de showroom gewoon kunt komen proefzitten. Om zelf te ervaren wat de ideale afmetingen voor een bad voor 2 personen zijn, zonder dat u daarbij af hoeft te gaan op algemene richtlijnen.

Bad kopen bij Douche Concurrent

Een bad kopen? Dat kan zowel online als bij ons in de showroom. We zorgen er daarmee voor dat u de keuze heeft uit baden van topmerken. En dat u ook de andere belangrijke onderdelen erbij kunt kopen. Bent u alleen op zoek naar een badwand of wellicht de badafvoer? Geen probleem, we denken graag met u mee en kunnen u de juiste producten adviseren. Op die manier zijn we uw specialist in baden. Van een bad dat u vrijstaand kunt plaatsen tot baden voor 2 personen en alle andere maten die er beschikbaar zijn. Bad kopen? Kies voor Douche Concurrent!

Veelgestelde vragen over baden

Welke soorten baden zijn er?

Als u op zoek bent naar een nieuw bad, dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat er een hoop verschillende soorten zijn. Ook bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod met een boel verschillende typen. In Nederland komt een ligbad het vaakst voor in een badkamer en dan met name een inbouwbad. Een luxere variant als het gaat om een ligbad, dat is een vrijstaand bad. Deze staat, zoals de naam al zegt, vrij in de ruimte. U hoeft het bad dus niet tegen muren te plaatsen, waardoor het erg chique oogt. Als u het bad tegen één muur wil zetten, dan praten we over een half vrijstaand bad. Verder zijn er nog hoekbaden in ons assortiment beschikbaar. Deze plaatst u in de hoek van uw badkamer. Dit soort baden hebben vaak een bijzondere vorm, wat het een leuk effect geeft in de ruimte. Als u echt voor luxe wil gaan, dan zijn er ook whirlpool- en bubbelbaden op de website te vinden.

Wat is een duobad?

Een duobad is een bad dat groot genoeg is voor twee personen. Zo kunt u samen genieten van een heerlijk warm bad na een lange dag. De breedte van een duobad is vaak zo’n 80 of 90 centimeter. Als u voor kleiner kiest, dan bestaat de kans dat het wat aan de krappe kant zal zijn. Deze baden kunt u gemakkelijk op onze website vinden onder ligbaden of u kunt zoeken op ‘duobad’. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u filteren op de breedte van het bad. Ook zit de afvoer bij een duobad vaak in het midden, zodat er niemand op hoeft te zitten.

Hoe diep moet een ligbad zijn?

Als u van plan bent om te gaan badderen, dan is het natuurlijk belangrijk dat uw lichaam goed onder water ligt. Vooral in de wintermaanden is dit erg van belang! Om deze reden raden wij aan om voor een bad te kiezen met een minimale diepte van 50 centimeter. Als u voor ultieme comfort wilt gaan, dan adviseren wij u om eens te kijken naar baden met een diepte van 60 centimeter.