Handdoekring

De handdoekring is een stijlvolle oplossing om uw handdoek op te kunnen hangen. U heeft keuze tussen verschillende soorten handdoekringen, elke ring is weer anders afgewerkt. Zo kunt u altijd een handdoekring vinden die bij de rest van het interieur past.

37 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

37 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De handdoekring maakt het eenvoudig om op een heel compacte wijze een handdoek op te hangen. Wilt u daar op het toilet of in de badkamer gebruik van maken? De ring heeft het grote voordeel van een compacte toepassing, deze maakt het aan de andere kant wat lastiger om een natte handdoek goed te drogen. Kijk wat dat betreft zowel naar de handdoekring als bijvoorbeeld de handdoekhouder en de handdoekstang. Op die manier kunt u een goede keuze maken uit de verschillende beschikbare accessoires. We zorgen als Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment, zodat u de diverse mogelijkheden met elkaar kunt vergelijken.

Handdoekhouder of handdoekring

Een handdoekring vormt een goede keuze in een kleine badkamer of op het moment dat u de handdoek in het toilet wilt ophangen. Heeft u wat meer ruimte in de badkamer en vindt u het tevens van belang dat de handdoeken goed kunnen drogen? De handdoekring is daar wellicht wat minder goed voor geschikt. Het is dan een goed idee om te kijken naar een grotere handdoekhouder die de mogelijkheid biedt om de handdoek in z’n geheel uit te kunnen hangen. Kijk wat dat betreft goed naar de toepassing van de handdoekring en stem daar het type aankoop zo goed mogelijk op af.

Handdoekring of -stang

De handdoekring heeft een mooie afwerking in bijvoorbeeld chroom of RVS. Dat betekent dat het een mooi accessoire vormt voor in het toilet of in de badkamer, afhankelijk van waar u er gebruik van wenst te maken. Bekijk daarnaast ook de handdoekhaken die er beschikbaar zijn, aangezien ook die een alternatief kunnen vormen voor de ringen die u kunt kopen. Bepaal in hoeverre een handdoekring aansluit bij de wijze waarop u er gebruik van wilt maken en zoek vervolgens naar een mooi stijlvol model. Des te beter de ring aansluit bij de rest van de accessoires, des te minder het op zal vallen dat u deze heeft hangen.

Handdoekring kopen

U kunt online een handdoekring kopen, we maken het u bij ons in de webshop graag zo gemakkelijk mogelijk. Vergelijk de handdoekhouder, de handdoekhaak, de handdoekstang en de ring met elkaar. U krijgt op die manier een goed beeld van wat er beschikbaar is en waar u het best gebruik van kunt maken. Bestelt u een handdoekring? Wij gaan er meteen mee aan de slag en zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres.