Handdoekrek

Bent u op zoek naar een nieuwe handdoekrek? Bij Douche Concurrent vindt u veel verschillende soorten handdoekrekken. Een handdoekhouder wordt over het algemeen gemaakt in de vorm van een stang, waar u uw handdoek overheen kunt hangen. Zo wordt uw handdoek snel droog na gebruik.

163 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

163 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Handdoekhouders maken het eenvoudig om de handdoeken op te hangen, wanneer u die even niet gebruikt of op het moment dat u die wilt laten drogen. Er zijn handdoekhouders voor de badkamer, voor het toilet en bijvoorbeeld voor in de keuken beschikbaar. Binnen het sanitair kunt u dankzij de houders op ieder gewenst moment eenvoudig gebruik maken van de handdoeken. Bovendien heeft u de keuze uit diverse speciale modellen, zoals een van de uitschuifbare houders. Die maken het gemakkelijk om de houders klein op te bergen wanneer u er geen gebruik van maakt, zodat er geen kostbare ruimte verloren zal gaan.

Handdoekhouders voor in de badkamer

We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment handdoekhouders voor in de badkamer. Zoekt u specifiek naar de houders voor bij de wastafel of bent u op zoek naar een houder voor in het toilet? De verschillende modellen zijn goed geschikt voor hun specifieke toepassingen. In de badkamer of de keuken heeft u waarschijnlijk meer ruimte dan in de toiletruimte, waardoor daar andere modellen voor ontworpen zijn. Van heel compacte handdoekhouders die niet teveel ruimte innemen tot de modellen waar u meerdere handdoeken op kwijt kunt: wij zorgen voor een uitgebreid assortiment waar u online een keuze uit kunt maken.

Chromen handdoekhouders

Uiteraard zijn er verschillende materialen beschikbaar voor de handdoekhouders. Zoekt u naar chromen houders of vindt u het vooral van belang dat deze in lijn zijn met het RVS dat u elders ook heeft zitten? De houders voor de handdoeken zijn belangrijke accessoires voor in de badkamer, het is een goed idee de verschillende accessoires netjes op elkaar af te stemmen. U zorgt er met de chromen handdoekhouders of de andere modellen eenvoudig voor dat u de handdoeken bij de wastafel of naast het toilet op kunt hangen. Bekijk de diverse modellen om inspiratie op te doen of online uw keuze te maken.

Handdoekhouders kopen

De handdoekhouders kunt u gewoon online kopen. We zorgen er met de chromen of uitschuifbare modellen voor dat er verschillende varianten beschikbaar zijn, die u online met elkaar kunt vergelijken. De handdoekhouder mag binnen het sanitair niet ontbreken, dus zorg ervoor dat u in de badkamer of de toiletruimte een geschikt exemplaar heeft zitten. Bestelt u de handdoekhouders direct online? Wij gaan er meteen mee aan de slag en maken de verzending naar uw adres zo snel mogelijk in orde.