WC matten

Met een WC mat heeft u geen koude voeten meer. WC matten zijn gemaakt van een zacht materiaal, dus ook fijn met blote voeten. Kies bijvoorbeeld een WC mat met uitsparing, zodat deze goed rond uw toiletpot aansluit. Er zijn ook vierkante matten te koop voor onder uw hangend toilet.
Wat voor wc matten zoekt u?

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

WC matten zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld afhankelijk van het type toilet dat u heeft. Bij een regulier toilet met de bevestiging op de grond is het van belang om een van de WC matten te gebruiken die daarvoor een uitsparing hebben. Bekijk de modellen met de voeten daarop en de andere ontwerpen, zodat u op basis van de kleur en de presentatie voor een warme sfeer in het toilet kunt zorgen.

Heeft u aan de andere kant een hangend toilet? Daarvoor zijn specifieke WC matten beschikbaar. Die zijn gewoon vierkant of rechthoekig, waardoor de matten zorgen voor een mooie afdekking van de vloer.

WC matten hangend toilet

De WC matten voor een hangend toilet zien er wat dat betreft net wat anders uit dan die voor de reguliere toiletten. Aan de andere kant zitten ze op dezelfde manier in elkaar. De verschillende WC matten zijn gemaakt van fijne zachte materialen, die ervoor zorgen dat u in ieder geval geen koude voeten krijgt. Bovendien kunt u er met de WC matten voor in het toilet voor zorgen dat de ruimte wat minder kil zal ogen. U zorgt voor een warm welkom op het toilet, vooral indien u daarnaast een paar leuke accessoires plaatst.

WC mat kopen

Benieuwd naar de verschillende WC matten die er beschikbaar zijn? We zorgen er met de tientallen modellen van Sealskin voor dat u binnen de stijl van het toilet voor kunt zorgen dat u een mooie mat kunt plaatsen. Uiteraard zijn de matten voor de WC gewoon uit voorraad leverbaar en zorgen we er met de betaalbare prijzen voor dat die niet teveel hoeven te kosten. Wat dat betreft maakt u met de goedkope WC matten bij ons uit de collectie een uitstekende keuze. Blader er op uw gemak doorheen, wij gaan er graag mee aan de slag.