Toilet accessoires set

Met onze prachtige accessoiresets heeft u alle accessoires in één keer bij elkaar. Bij Douche Concurrent heeft u keuze aan verschillende accessoiresets, met onder andere toiletrolhouders, handdoekhaakjes of WC borstel. Heel handig, want zo heeft u al uw accessoires in één stijl.

36 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

36 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Een accessoires set voor de badkamer maakt het eenvoudig die tot in de puntjes verzorgd in te richten. De sets bestaan bijvoorbeeld uit een WC-rol houder, een WC-borstel, een reserverolhouder, een WC-haakje en handdoekringen. Uiteraard zijn er uitbreidingen op de sets mogelijk, waardoor het de moeite waard is om de verschillende accessoires sets met elkaar te vergelijken. Er zijn speciale design sets met badkamer accessoires beschikbaar, net als toilet accessoires in RVS. Liever gebruik maken van zwart of wit? Geen probleem, dankzij de verschillende accessoires sets heeft u online de keuze uit verschillende combinaties, waarmee we het u graag gemakkelijk maken de badkamer tot in de puntjes in te richten.

Design badkamer accessoires

Een design accessoires set voor in de badkamer zorgt voor een mooie stijlvolle afwerking van het sanitair. Daar komt bij dat een set er automatisch voor zorgt dat de verschillende elementen goed op elkaar aansluiten. Dit brengt rust in de badkamer of in het toilet en zorgt bovendien voor een prachtige uitstraling. Er zijn complete garnituur sets voor het toilet en de badkamer beschikbaar, zodat u alles tot uw beschikking heeft. Bekijk de verschillende accessoires sets binnen het design om daar online een keuze te maken. Wij gaan daar vervolgens direct voor u mee aan de slag.

Toilet accessoires in RVS

De accessoires sets voor in de badkamer en het toilet zijn beschikbaar in een aantal verschillende materialen. Bent u binnen de outlet voor accessoires sets specifiek op zoek naar bijvoorbeeld de sets in RVS? Het is een populair materiaal dat goed aansluit bij zowel witte tegels, zwarte tegels als verschillende andere kleuren tegels in de badkamer. Het is wat dat betreft de moeite waard om bijvoorbeeld de RVS accessoires set voor in de badkamer te bekijken. Daarnaast kunnen we u een aantal andere materialen aanbieden, zodat u een brede keuze heeft bij ons in de webshop.

Badkamer accessoires set in zwart of wit

Douche Concurrent is uw specialist in accessoires sets voor in de badkamer. Met de sets in bijvoorbeeld wit of zwart heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Heeft u op dit moment losse onderdelen hangen of is de set met accessoires eigenlijk aan vervanging toe? We zorgen er zowel binnen de accessoires set outlet als ons reguliere aanbod voor dat u daarvoor een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Het betekent dat u voordelig een nieuwe accessoires set voor in de badkamer of op het toilet kunt bestellen. Wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres.