Multimedia

Wilt u graag muziek in uw badkamer? Bij Douche Concurrent vindt u verschillende artikelen waarmee u multimedia naar de badkamer kunt halen. Zo hebben wij handige bluetooth speakers of radio's in het assortiment, die speciaal gemaakt zijn om in de badkamer te kunnen gebruiken. Of kies voor een LED tv, zodat u in bad gewoon televisie kunt kijken!

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Gebruik maken van multimedia in de badkamer? Er zijn verschillende hoogwaardige producten beschikbaar, waarmee u bijvoorbeeld TV kunt kijken of ervoor kunt zorgen dat er muziek te horen is. Vergeet de eenvoudige speaker die u nauwelijks hoort zodra u de douche aanzet, op het gebied van multimedia voor de badkamer zijn er inmiddels betere oplossingen beschikbaar. De geluidskwaliteit is beter en het is bovendien goed mogelijk om andere apparatuur aan te sluiten of ook voor beeld te zorgen op een televisie.

TV in de badkamer

De TV in de badkamer vormt een recente innovatie binnen de multimedia. Het maakt het eenvoudig om in de badkamer een serie te kijken of even uitgebreid te ontspannen, bijvoorbeeld wanneer u in bad zit. Er zijn tablets beschikbaar die u eenvoudig bij u kunt houden, net als inbouw TV’s die het mogelijk maken ontspannen te genieten op een groter scherm. Dankzij de inbouw TV’s voor de badkamer kunt u de multimedia op een nette manier wegwerken. Zodra het scherm op zwart gaat zit de TV niemand in de weg, terwijl u vanuit het bad kunt genieten van een leuke serie of een ander programma.

Muziek in de badkamer

Er is binnen de multimedia bijvoorbeeld TV beschikbaar voor in de badkamer, daarnaast kunt u denken aan uw favoriete muziek via een goede installatie. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van 35W of 50W speakers, die er in de badkamer voor zorgen dat u zowel de hoge tonen, de middentonen als de lage tonen op een prachtige wijze tot u kunt krijgen. Zowel in bad als onder de douche kunt u met de muziek in de badkamer genieten van een moment van ontspanning. Bekijk de verschillende muzieksystemen en speakers voor in de badkamer die er beschikbaar zijn, uiteraard kunt u ze netjes laten inbouwen.

Multimedia in de badkamer

Er is op het gebied van multimedia voor in de badkamer van alles beschikbaar en het aanbod neemt alleen maar verder toe. De multimedia stelt ons in staat in de badkamer volledig te ontspannen en even nergens aan te denken. Blader op uw gemak door de TV’s en audiosystemen voor in de badkamer. Dankzij de inbouwmogelijkheden en goede weerstand tegen bijvoorbeeld vocht kunt u rekenen op een hoogwaardige toepassing. De multimedia voor in de badkamer kopen? Wij maken de verzending snel in orde, zodat u er daarna vlot de beschikking over heeft.