Gift & Cadeauset

Wilt u iemand graag een leuk cadeau geven? Kijk dan hieronder bij onze gift & cadeausets.

10 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

10 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een leuk cadeau voor in de badkamer kopen of gebruik maken van de sanitair gifts die er beschikbaar zijn? We zorgen voor een breed assortiment aan leuke gifts en cadeausets. Ze bestaan uit heerlijke geuren en zeepjes om iemand eens goed mee te verwennen, net als de diverse producten voor in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een paar bekerhouders voor in bad, een handdouche met een bijzondere vormgeving, een badrek of een rekje voor in de douche. De verschillende gifts en cadeausets zijn uitstekend geschikt voor in de badkamer en zorgen ervoor dat de ontvanger daarmee eens heerlijk kan ontspannen.

Bekerhouders voor in bad

Binnen de gifts en cadeausets vinden we natuurlijk een aantal heerlijke producten voor in bad en onder de douche. Het gaat dan om de douchegel en zeep, de shampoo en natuurlijk om de scrub- en andere behandelingsproducten. U kunt er online op uw gemak een keuze uit maken, we zorgen voor een breed assortiment aan geslaagde cadeaus. Liever iets geven waar de ontvanger langere tijd gebruik van kan blijven maken, bijvoorbeeld in bad? Kies dan voor een paar bekerhouders voor in bad. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om in bad ontspannen te genieten van een drankje en eventueel ook een hapje.

Badrek of doucherek als cadeau

Een andere geschikte gift voor in bad is bijvoorbeeld het badrek. Dit maakt het mogelijk om zowel een drankje als een hapje of enkele andere producten neer te zetten. Het zorgt voor de pure ontspanning in bad, waardoor het een heerlijk moment wordt. Benieuwd naar de cadeausets die er beschikbaar zijn als de ontvanger geen bad heeft, maar wel graag ontspannen onder de douche staat? Dan is wellicht een doucherek een goede keuze. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de zeep en andere producten voor onder de douche op te bergen. Dankzij het doucherek als gift voor in de badkamer zijn die producten altijd binnen handbereik.

Kratmand of champagnekoeler als gift

Andere gifts en cadeausets voor in de badkamer bestaan bijvoorbeeld uit de kratmanden die er beschikbaar zijn om producten op te bergen, net als een luxe champagnekoeler of een bijzondere toiletrolhouder. Blader door de verschillende gifts en cadeausets waar we online voor zorgen, u heeft de keuze uit tal van geslaagde producten. U maakt daarmee een uitstekende keuze, om de ontvanger op een leuke manier te verrassen en in het zonnetje te zetten.