Inbouw Nis

De inbouw nis is eigenlijk een soort kastje zonder deur. U kunt de inbouw nis gebruiken om spulletjes neer te zetten, bijvoorbeeld voor de persoonlijke verzorging. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een plantje of een mooie vaas. Zo maakt u van uw badkamer een gezellige ruimte.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op accessoires
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

De inbouw nis in de badkamer wint snel aan populariteit. Het is een nis die u kunt gebruiken om wat meer stijl en sfeer in de badkamer te creëren. Bovendien heeft de nis een heel duidelijk functioneel karakter. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er een aantal douchespullen in te plaatsen, u zorgt er met de nis als het ware voor dat er wat meer ruimte zal ontstaan. Er liever een mooie kaars of een plantje in plaatsen? Op die manier draagt de inbouw nis mooi bij aan de sfeer. U kunt er verschillende kanten mee op, het is de moeite waard om er op uw gemak doorheen te bladeren en een keuze te maken uit de beschikbare nissen.

Nis in de badkamer maken

De inbouw nis maakt het eenvoudig om een nis in de badkamer te maken. De nis is op een hoogwaardige manier vormgegeven en zorgt bijvoorbeeld voor een ruimte van 30 x 30cm. Liever gebruik maken van een van de andere formaten om er spullen in op te bergen of voor een bijzondere sfeer te zorgen? U heeft op het gebied van de inbouw nis voor de badkamer de keuze uit een aantal verschillende varianten. We maken het u online graag eenvoudig om die met elkaar te vergelijken en daar uiteindelijk een keuze uit te maken.

Inbouwnis met RVS

Op zoek naar een sierlijke inbouw nis voor de badkamer? Er zijn modellen beschikbaar met RVS, zodat de nis bijvoorbeeld mooi aan zal sluiten bij de overige accessoires waar u binnen het sanitair gebruik van maakt. Daarnaast kunt u kiezen voor bijvoorbeeld zwart, antraciet, grijs of wit. De verschillende ontwerpen van de inbouw nis maken het eenvoudig om deze af te stemmen op de rest van het interieur binnen het sanitair. Bekijk de verschillende nissen voor de badkamer en hoe eenvoudig u die kunt inbouwen. Er ontstaat een bijzondere sfeer of praktische opbergruimte die u handig kunt gebruiken.

Inbouwnis kopen

Een inbouw nis voor de badkamer kopen, zodat u de nis gemakkelijker zelf kunt maken? Het is een mooi accessoire voor in de muur, waarmee u ervoor zorgt dat er bijzondere ruimte ontstaat. Uiteraard kunt u de inbouw nis gewoon online kopen, wij maken de verzending graag vlot voor u in orde. We zorgen ervoor dat we de nis klaar maken voor de verzending en die snel naar u versturen. Het betekent dat u de inbouw nis voor de badkamer vlot tot uw beschikking heeft, zodat u daarmee aan de slag kunt of u die kunt laten plaatsen.