Doucherek

Bent u op zoek naar een doucherek? Douche Concurrent heeft vele verschillende doucherekken in het assortiment. Een doucherek is handig om uw douchespulletjes kwijt te kunnen. Let bij de aankoop van een doucherek goed op de manier van bevestigen.

43 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

43 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Het doucherek maakt het eenvoudig om shampoo, douchegel, scheermesjes en andere producten op te bergen. Gewoon binnen handbereik in de douche, zodat u er gemakkelijk naar kunt grijpen. Binnen het doucherek heeft u de keuze uit een aantal  verschillende modellen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een telescopisch doucherek, een doucherek in de hoek of wellicht een hangend of juist staand model? Er zijn douchemanden en andere doucherekken beschikbaar, blader door ons uitgebreide assortiment om na te gaan wat u aan de wand kunt ophangen.

Telescopisch doucherek

Een telescopisch doucherek maakt het mogelijk deze te vergroten of verkleinen, afhankelijk van hoe u er gebruik van wenst te maken. Bovendien kunt u de producten eenvoudig naar u toe trekken, zodat u er goed bij kunt. Het is de moeite waard om het telescopische doucherek te vergelijken met de reguliere modellen die er beschikbaar zijn. Dankzij het gebruik van RVS en andere hoogwaardige materialen kunt u rekenen op een zeer degelijke kwaliteit. Wij zorgen er daarmee graag voor dat u de keuze heeft u de kwaliteit zoals u die van de A-merken mag verwachten.

Doucherek in een hoek

Specifiek op zoek naar een doucherek in de hoek of een model dat u op een rechte wand kunt plaatsen? Er zijn rekjes beschikbaar voor een plaatsing in de hoek, zodat u er zo min mogelijk ruimte mee kwijt bent. Wilt u er juist op de rechte wanden met een doucherek voor zorgen dat u daar de verschillende producten kwijt kunt? U heeft de mogelijkheid om meerdere doucherekken te combineren of gebruik te maken van een enkel exemplaar goed voor alle producten. Bekijk de verschillende opties en kies het doucherek dat u aanspreekt, u betaalt bij ons standaard een scherpe prijs.

Hangend of staand doucherek kopen

Uiteraard heeft u binnen de doucherekken bijvoorbeeld de keuze uit hangende en staande modellen. Zoekt u naar een doucherek zonder schroeven of heeft u een andere specifieke voorkeur? Blader door ons assortiment en krijg een goed beeld van de verschillende rekken voor in de douche die er beschikbaar zijn. We gaan meteen met uw bestelling aan de slag, we maken de verzending van het doucherek zo snel mogelijk voor u in orde. Dat betekent dat u er vervolgens vlot de beschikking over heeft en u het doucherek meteen aan de wand kunt monteren om daar gebruik van te maken.