Douchekruk

Een douchekruk is erg handig wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent en niet lang kunt staan. Op een douchekrukje kunt u dan toch ontspannen douchen, zonder het gevaar dat u uitglijdt of valt. Wilt niet iedereen in het huishouden gebruik maken van de douchekruk? Kies dan voor een inklapbaar model.

32 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

32 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchekruk

De douchekruk of douchestoel maakt het mogelijk ontspannen in de douche plaats te nemen. Kunt u niet te lang staan en heeft u daarom een douchekruk nodig of bent u al wat ouder en zoekt u specifiek naar anti-slip materiaal? We maken het u met de douchekruk graag gemakkelijk om zelf te blijven douchen. De kruk zorgt voor een rustpunt in de douche en maakt het mogelijk daar even te ontspannen. Uiteraard kunt u rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen en bijvoorbeeld inklapbare of verstelbare modellen. Dit maakt het eenvoudig om gebruik te maken van de krukken op de manier die u wenst.

Inklapbare douchekruk bestellen

Een inklapbare douchekruk bestellen? Een douchekruk wordt ook wel douchestoel genoemd. Maakt u daar gebruik van, maar heeft uw partner die (nog) niet nodig? Dankzij de inklapbare modellen staat de kruk niemand in de weg en heeft u die tot uw beschikking wanneer u gebruik wenst te maken van de douche. Bekijk de verschillende inklapbare douchekruk, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u die altijd tot uw beschikking heeft. De krukken voor in de douche hebben een beperkt gewicht en zitten aan de andere kant toch op een zeer stevige wijze in elkaar. Inklapbare douchekruk bestellen? Kies voor Douche Concurrent.

Verstelbare douchekruk of douchestoel

Naast de inklapbare modellen zijn er ook verstelbare douchekrukken beschikbaar. Die maken het mogelijk om de zithoogte aan te passen, zodat u er prettig op plaats kunt nemen. De verschillende krukken zijn voorzien van anti-slip dopjes onder de poten en hebben een zitvlak waar u goed op kunt blijven zitten. Dit betekent dat u er niet zomaar vanaf zal glijden en dat ook de kruk zelf op een stabiele wijze in de douche staat. Een douchekruk of douchestoel vormt een uitstekende investering die het een stuk gemakkelijker maakt om ook bij ongemakken, aandoeningen en op latere leeftijd gebruik te blijven maken van de douche.

Douchekruk kopen

Een douchekruk kopen en benieuwd naar de verschillende modellen? Blader er op uw gemak doorheen of kijk heel specifiek naar een inklapbaar of een verstelbaar model. We maken het u online graag gemakkelijk. Uiteraard kunt u rekenen op de kwaliteit van A-merken, zodat de kruk op een degelijke wijze in elkaar zit en u de juiste ondersteuning zal bieden. Een douchekruk kopen of bestellen online kan ook. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag. Dat betekent dat u het krukje voor in de douche daarna zo snel mogelijk in huis heeft om er direct gebruik van te maken.