Rechte douchegordijnstangen

Met een rechte douchegordijnstang kunt u gemakkelijk uw douchegordijn ophangen. Zo houdt u het water netjes binnen de doucheruimte. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten rechte douchegordijnstangen, bijvoorbeeld die u uit kunt schuiven. Zo hoeft u geen gaten in de muur te boren.

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Rechte douchegordijnstang

Een douchegordijn is een praktische manier om uw doucheruimte goed af te sluiten. Uw douchegordijn hangt u bijvoorbeeld op aan een rechte douchegordijnstang. Deze stangen kunt u kopen in diverse varianten, bijvoorbeeld gemaakt van kunststof, aluminium op chroom. Een rechte douchegordijnstang monteert u tussen twee muren, zodat u daaraan uw douchegordijn kunt hangen. Zo geniet u van alle privacy.

Monteren met of zonder boren

Een rechte douchegordijnstang kunt u op verschillende manieren monteren. Vaak is het nodig om gaten in de muur te boren, waarmee u de douchegordijnstang vast zet. Wilt u liever niet in de muur boren? Dan zijn er ook handige rechte douchegordijnstangen die u kunt vastklemmen. Dit zijn verstelbare stangen. U klemt de verstelbare douchegordijnstang stevig tussen twee muren in, waardoor de stang geen kant op kan gaan.

Rechte douchegordijnstang kopen bij Douche Concurrent

Wilt u een rechte douchegordijnstang kopen? Dan bent u bij Douche Concurrent aan het juiste adres. Wij hebben diverse douchegordijnstangen in het assortiment, waardoor u veel keuze heeft. Kies de rechte douchegordijnstang die goed bij de rest van de badkamer past. Kijk hierbij bijvoorbeeld naar het materiaal van de badkameraccessoires en match hier uw douchegordijnstang mee.

Een rechte douchegordijnstang koopt u gemakkelijk in onze webshop. Blader gerust door de verschillende producten. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, is een rechte douchegordijnstang bestellen een eitje. Na het bestellen zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. En heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.