Douchegordijnstangen

Bent u op zoek naar een douchegordijnstang? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment douchegordijnstangen. Bekijk onze rechte en ronde varianten. Met een ronde gordijnstang kunt u het douchegordijn de bocht om laten gaan. U heeft keuze uit verschillende materialen en kleuren.
Wat voor douchegordijnstangen zoekt u?

31 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

31 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchegordijnstang

Een douchegordijn is een handige manier om de doucheruimte af te sluiten. Om het douchegordijn op te hangen heeft u een douchegordijnstang nodig. De gordijnstang hangt u op tussen twee muren. Vervolgens hangt u het douchegordijn met douchegordijnringen hieraan op. Met een douchegordijnstang en douchegordijn brengt u op deze manier kleur in de badkamer. Een gordijnstang is te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen.

Douchegordijnstangen met verschillende afwerkingen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten douchegordijnstangen. Kies bijvoorbeeld een douchegordijnstang gemaakt van aluminium of chroom. De afwerking hiervan kan van elkaar verschillen. Zo kunt u kiezen voor een witte afwerking, maar ook een glanzende of juist matte afwerking. Op deze manier kunt u de douchegordijnstang kopen en gemakkelijk afstemmen op de rest van uw sanitair en accessoires in de badkamer.

Monteren met of zonder boren

Een douchegordijnstang kunt u op verschillende manieren monteren. Vaak is het nodig om gaten in de muur te boren, waarmee u de douchegordijnstang vast zet. Wilt u liever niet in de muur boren? Dan zijn er ook handige douchegordijnstangen die u kunt vastklemmen. Dit zijn verstelbare stangen. Zo kunt u de stang goed vastklemmen tussen twee muren. Wanneer u een gordijnstang wilt kopen, heeft u ook keuze uit verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld een rechte douchegordijnstang of een stang met één of twee bochten, afhankelijk van uw doucheruimte.

Douchegordijnstang kopen

Bij Douche Concurrent vindt u verschillende varianten van de douchegordijnstang, zodat u altijd de geschikte stang kunt vinden. Een douchegordijnstang bestellen kan daardoor gemakkelijk via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u uw douchegordijn kunt ophangen. En heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.