LED Panelen

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Mooie LED panelen zijn goed geschikt voor in de badkamer, bijvoorbeeld in de douche. U zorgt er daarmee voor dat u de verlichting gewoon in de natte ruimte aan kunt brengen. Let uiteraard goed op de IP-waarde, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de verlichting geschikt is bij spatwater.

U zorgt er daarmee voor dat u de LED panelen veilig aan kunt (laten) brengen, om daarmee voor meer licht in de badkamer te zorgen. Geen raam aanwezig? Met de panelen op basis van LED zorgt u eenvoudig voor veel verlichting.

Systeemplafond met LED

Het systeemplafond met LED kunt u eenvoudig (laten) monteren, zodat u meer licht in de badkamer creëert. Uiteraard zijn de panelen met LED verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Kijk daarvoor naar het aantal Kelvin. Met 3000 Kelvin kiest u bijvoorbeeld voor een wat gelig licht, terwijl 6400 Kelvin een stuk witter oogt.

Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken uit de verschillende LED panelen die er beschikbaar zijn. U zorgt er daarmee voor dat u de verlichting in de badkamer aan kunt passen, bijvoorbeeld om er tijdens het douchen voor te zorgen dat u niet in het donker staat.

LED verlichting in de douche

Voor de LED verlichting in de douche dient u gebruik te maken van panelen met een voldoende hoge IP-waarde. In andere gevallen kunt u de panelen wel in de badkamer gebruiken, maar niet op plaatsen waar spatwater op kan treden. Gaat het u om LED panelen voor buiten de badkamer? Dan hoeft u geen rekening te houden met de IP-waarde van de panelen. Wat dat betreft kunt u er meerdere kanten mee op. Met de panelen op basis van LED verlichting zorgt u in ieder geval voor mooi gelijkmatig licht.