Badmatten

Badmatten zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen. Er zijn anti-slip varianten voor in het bad, om te voorkomen dat u uitglijdt. Er zijn ook badmatten voor naast het bad, gemaakt van een zacht materiaal. Zo krijgt u geen koude voeten wanneer op de vloer staat. Badmatten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en printjes.

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Badmatten zorgen voor een mooi accessoire in de badkamer, terwijl u er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat u veilig in en uit het bad kunt stappen. Bekijk de matten voor het bad met zuignappen en antislip, waardoor u daar veilig gebruik van kunt maken. Met name op een natte ondergrond kan het gemakkelijk glad worden, iets dat u kunt voorkomen door de badmatten te plaatsen.

De matten voor in het bad en voor net voor het bad zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Op zoek naar de Sealskin badmatten van goede kwaliteit of met een Woodynox badmat zorgen voor een mooi exemplaar? We maken het u graag gemakkelijk met de keuze uit diverse matten voor het bad.

Grote badmat met antislip

Met name de grote badmat met antislip is goed geschikt, aangezien u er daarmee voor zorgt dat u zonder problemen in en uit het bad kunt stappen. Bekijk bijvoorbeeld de modellen die 38 x 75cm meten. Dit betekent dat u de mat voor een groot gedeelte van het bad kunt neerleggen, om daar zonder problemen aan de beide kanten in te kunnen stappen.

Bekijk de verschillende badmatten bij ons uit het assortiment, waarmee we er graag voor zorgen dat u een goed beeld krijgt van de beschikbare modellen. Doe online inspiratie op en bestel een van de badmatten, u kunt die immers gewoon online kopen.

Badmat kopen

Een badmat kopen en daarmee zorgen voor een antislip mat voor het bad? Een bestaand model vervangen door een mooier exemplaar? Blader er online doorheen, we helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende badmatten die er beschikbaar zijn. We hebben ze in de meeste gevallen gewoon op voorraad, zodat u de badmat snel in huis heeft om daar in de badkamer meteen gebruik van te kunnen maken.