Accessoires

Accessoires zorgen voor de kleine details in uw badkamer en maken de ruimte helemaal af. Douche Concurrent heeft veel verschillende accessoires in het assortiment, voor de douche, het bad, het toilet of de wastafel. Kijk ook bij onze aanbiedingen!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op accessoires
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Badkamer accessoires

Accessoires voor de badkamer: in alle verschillende stijlen. Van hout voor een warm karakter of mooi design voor een strak geheel. Bestel een complete set met accessoires voor de badkamer of kies met zwart voor een stoere uitstraling.

Bekijk online de verschillende accessoires, bijvoorbeeld voor de douche en bij het bad. Net als voor het toilet en voor de wastafel, zodat u heel de badkamer daar mooi mee kunt inrichten. Leuke accessoires voor uw eigen stijl en vormgeving, net als mooie producten die bovendien heel handig van pas kunnen komen. Een mooie keuze uit hout en design, net als uit zwart of een complete set voor in het sanitair.

Douche- en badaccessoires

Bekijk bijvoorbeeld onze mooie accessoires voor in de douche. Zoals een handig rekje om de douchegel en shampoo in te plaatsen of een haak om de trekker aan op te hangen. Heel praktisch en bovendien mooi vormgegeven. In chroom, RVS en andere materialen, zodat u die kunt afstemmen op de rest van de producten die u in de badkamer gebruikt.

Zoekt u naar design badaccessoires of een complete set? Daarmee bent u in één keer klaar, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Op die manier zijn de badkameraccessoires een goede keuze, terwijl u die gewoon online kunt kopen. Net als bij ons in de showroom, om u daar goed over te laten adviseren. We zorgen er daarmee voor dat u alle kanten op kunt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Accessoires voor het toilet en de wastafel

Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal andere accessoires. Zoals voor het toilet en voor dewastafel. En ondanks dat deze accessoires zich niet altijd in dezelfde ruimte bevinden is het toch een goed idee om die netjes op elkaar af te stemmen.

Op die manier ontstaat er rust binnen het sanitair. Voor een mooi geheel, net als met de rest van uw interieur. Maak overal gebruik van chroom of RVS, afhankelijk van de stijl waar u voor kiest. Op die manier sluiten de accessoires mooi op elkaar aan en kunt u zowel de badkamer als het toilet mooi inrichten. En bekijk daarnaast onze overige accessoires voor de badkamer, om daarmee meer inspiratie op te doen.

Badkameraccessoires kopen

Mooie accessoires voor de badkamer kopen? In hout of met een specifiek design. Net als in zwart of in een complete set, afhankelijk van waar u naar zoekt. Wij maken het u graag gemakkelijk, zowel online in onze webshop als bij ons in de showroom. Waar onze specialisten u graag helpen inspiratie op te doen of kunnen adviseren over het gebruik van de verschillende accessoires.